• Pamodos nelielā istabā, kura atgādināja slimnīcas palātu. Apziņa aptumšota, nesaprotu kur atrodos un neatceros kā šeit nokļuvu. Durvis ir ciet, uz logiem restes. Klauvēšana pa durvīm un kliedzieni pēc palīdzības, nedod nekādu rezultātu, mani neviens nedzird….gaisma raustās, dzirdamas jocīgas skaņas, ik pa laikam no tālienes dzirdami kliedzieni. Es to dzirdu pa īstam, vai arī tas ir tikai manā galvā? Jūs tiekat ieslēgti eksperimentāla tipa psihiatriskās slimnīcas palātā. Jūs iegrimstat mistiskā stāstā, kurš ir pilns ar noslēpumiem un nestandarta uzdevumiem. Pamazām vācot informāciju, un atrisinot uzdevumus, Jūs gūstat lielāku skaidrību par to, kas šeit notiek. Uzziniet, kas notika slimnīcā un izkļūstiet laukā!

    Uzziniet, kas notika slimnīcā un izkļūstiet laukā!

  • Šajā īstabā tu sajutīsies kā sapnī. Tevi sagaida daudz neparastu lietu un negaidītu pavērsienu! Atrasties sapņu zemē ir ļoti aizraujoši, bet lai nepaliktu tur līdz mūža galam, tev būs jātiek no tās ārā pirms noskan modinātājs!

    Šajā īstabā tu sajutīsies kā sapnī. Tevi sagaida daudz neparastu lietu un negaidītu pavērsienu!

  • Jūs iekļūstat dzīvoklī, kur iepriekš ir dzīvojis traks zinātnieks. Viņš bija vientuļnieks un neviens viņu nekad nav redzējis, tikai dīvainas skaņas bija dzirdamas no dzīvokļa sienām. 2014. gada 10.oktobrī skaņas pazuda. Satraukti kaimiņi izsauca policiju,bet atverot durvis nevienu neatrada. Naktīs joprojām var dzirdēt mistiskas skaņas. Zinātnieks bija pazudis, bet iespējams viņš nekad arī nav bijis…? Jums ir jāatrisina trakā zinātnieka noslēpumu, un jāpaspēj izkļūt no dzīvokļa pirms….

    Jums ir jāatrisina trakā zinātnieka noslēpumu, un jāpaspēj izkļūt no dzīvokļa pirms….

  • Neaizmirstams piedzīvojums, kurā jūs ienirsiet nezināmos noslēpumos no Leonardo da Vinči laikiem. Pilnīga iejušanās smalki pārdomātajā atmosfērā, nomaskēti slēpņi, sarežģīti mehānismi un neparastas mīklas. Šoreiz jums ne tikai jāizkļūst ārā no istabas, bet arī nepieciešams nolaupīt Svēto Grālu.

    Neaizmirstams piedzīvojums, kurā jūs ienirsiet nezināmos noslēpumos no Leonardo da Vinči laikiem.

  • Ir pagājuši daudzi gadi kopš brīža, kad tālajā kosmosā tika pētīti Svešie. Kosmosa laboratorijās tika veikti eksperimenti, lai izprastu ārpuszemes būtņu būtību un izmantotu to neticamās atjaunošanās un kaujas spējas aizsardzības nolūkos. Bet kaut kas nogāja greizi un saikne ar laboratoriju uz daudziem gadiem tika pazaudēta. Zeme nosūtīja vairākas glābšanas ekspedīcijas, taču neviens neatgriezās un operāciju iekonservēja. Daudzus gadus vēlāk tika nolemts nosūtīt kārtējo vienību, lai iegūtu Svešo DNS paraugus un iznīcinātu laboratoriju.

    Ir pagājuši daudzi gadi kopš brīža, kad tālajā kosmosā tika pētīti Svešie.

  • Šoreiz jūsu komanda uzstāsies operatīvās grupas lomā, kas izmeklē asiņaino noziegumu virkni un seko maniakam. Jaunās tehnoloģijas, papildus interaktīvs, nepieredzēta pieeja un daudz kas cits jaunajā asa sižeta trillerī – Baiļu Kolekcionārs. Jums nepieciešams izkļūt no istabas. Nepieļaujiet, lai maniaks aizietu.

    Šoreiz jūsu komanda uzstāsies operatīvās grupas lomā, kas izmeklē asiņaino noziegumu virkni un seko maniakam.

  • Spilgtākā, augsttehnoloģiju istaba bez nevienas atslēgas vai koda. Gaismas efektu dažādība, kā arī oriģināli tehniskie risinājumi ar hidraulikas, pneumatikas un mehānikas izmantošanu. Istaba veidota pastāvīgai spēlētāju kustībai, šeit atrodama neparasta pieeja, spēles process un uzdevumu piesātinātība. Spēles sākumā spēlētāji tiek sadalīti divās komandās, bet neskatoties uz to katrs uzdevums tiek risināts kopīgi. Iejūties spēles atmosfērā un tu uzzināsi cik aizraujošas mēdz būt spēles! Bērni 15 gadu vecumā un jaunāk drīkst spelēt tikai ar diviem pieaugušiem!

    Istaba veidota pastāvīgai spēlētāju kustībai, šeit atrodama neparasta pieeja, spēles process un uzdevumu piesātinātība

  • Tumšs pagrabs ar biezām sienām, neviena skaņa netiek no ārpasaules, vai Jūs tiešām cerat, ka kāds sadzirdēs Jūsu kliedzienus....? Rīgā notiek noslēpumaina cilvēku pazušana. Policija atrod pazudušo drēbes un personīgās mantas, bet pašus cilvēkus vai viņu mirstīgās atliekas pagaidām nav atrastas. Jūs nokļūstat spēlē, kuras leģenda vēsta, ka šajā apgabalā pazūd cilvēki, un Jums ir jānoskaidro patiesība. Sakritība? Jūs esat gatavi noskaidrot vai tā patiešām ir spēle?

    Tumšs pagrabs ar biezām sienām, neviena skaņa netiek no ārpasaules, vai Jūs tiešām cerat, ka kāds sadzirdēs Jūsu kliedzienus?